Er han utro?

I helga har jeg og Elias hatt mor og sønn helg mens Niklas var i konfirmasjon i Østfold og Sune var i Bergen i barndåp. Og det er første gang jeg og Elias er alene en hel helg og først gang Sune reiser bort en hel helg mens Niklas farter i helgene. Jeg og Sune er alltid sammen i helgene og så å si aldri ifra hverandre, og selvfølgelig trenger vi alle tid for oss selv.Men vi trives veldig godt sammen og vi velger å gjøre ting sammen med barna. Men okey, i helga fikk jeg en litt aha opplevelse.

Jeg var kjempe glad på Sune siden vegner for at han skulle endelig treffes sine gamle venner i Bergen igjen ,pluss at han ble spurt om å være gudfar for hans bestevenn sitt barn. Så avgårde dro han med ett smil rundt hans munn og min munn. Under denne helgen så facetimet vi mange ganger,lo og hadde det riktig koselig over tlf, sendte sms og ringte hverandre.Jada vi er så avhengi av hverandre på den gode måten ♥ 

Når lørdagskvelden kom så skulle han og 3 av hans gode venner møtes over noen øl og da slo mine gamle mønster inn. Tlf samtalene var ikke tilstede ,ikke sms ,ikke de søte snæppene jeg brukte å få, altså ingen bevegelse fra han. Jeg visste at de skulle være hos hans kompis og skravle, de skulle ikke på byen fordi de skulle kjøre 0830 til barndåp dagen etterpå..Så egentlig så burde jeg jo bare tenke at de bare skulle hygge seg og ta igjen den tapte tiden sammen,men det tenkte jeg ikke..Jeg ble heller engstelig.

Men jeg tenkte han garantert kom til å sende meg nattamelding når han han la seg,så da jeg våknet så var det ingen søt melding fra han eller noe..De gamle mønstrene trigget meg ,  det begynte å komme tanker og følelser som begynte å puste meg i nakken. Da han ringte meg da han våknet var jeg bare kald mot han, som at jeg ville bare dytte han bort. Jeg søkte etter all mulige tegn på at han hadde gjort noe..Når jeg ikke fant noe så ble jeg bare enda mer avvisende.."Spiller han virkelig så godt??" Og han hadde jo ingenting å skjule så han var jo helt normal mot meg..Og han leser meg som en åpen bok og spurte meg hva det var som var galt og jeg bare .."Ingenting!" ( But of course!)

I løpet av dagen så kjente jeg meg helt avkoblet, som at jeg hadde blitt sviktet..iallfall så latet jeg som at jeg hadde blitt det overfor meg selv ( super teit ikke sant!?) Og han fortsatte å vise hans gode kjærlighet til meg som han alltid gjør..men i går så var det for lite for meg. Jeg trengte mer for han hadde jo trossalt gjort noe galt ( I mitt hodet)..Han hadde jo selvfølgelig ikke det. Han var seg selv hele dagen mot meg og jo mer jeg skjønte hvor syk teit jeg hadde vært både mot meg selv og han så ble jeg bare super flau over meg selv. Men det skulle selvfølgelig ikke han "se"..Så jeg holdt den samme maska, den litt avvisende fasaden mot han. Så da han ringte meg fra flyplassen så spørr han meg rett ut " Lille kone, føler du deg uttrygg når jeg er borte fra deg?" Og da falt alle brikkene på plass..Jeg hadde kavet stort sett mye av dagen og jeg fant ikke brikkene..Han fant dem for meg. For det var akkurat det jeg følte meg..utrygg! Når jeg skjønte det så kom det noen stille tårer som fikk lov å renne nedover kinnet mitt..

Jeg skjønte at den fortiden puster meg fremdeles i nakken, der jeg opplevde veldig mange ganger utroskap i slike tilfeller som dette at jeg tuslet rett inn i disse gamle tankene og trodde det ville skje denne gangen også. Hodet mitt tenkte at dette ville skje igjen men hjerte mitt visste at det ikke ville skje igjen..og hva er man best til å tro på når man er litt ødelagt i denne forbindelsen..jo det er hodet! 

Men det var så utrolig fint at han kjenner meg så godt å virkelig ville hjelpe meg ut av det med å vise meg veien ut ♥ 

Ganske rart å tenke på at Sune koste seg glugg ihjel med sine venner også satt jeg hjemme å tenkte det verste..for en kontrast! Men kjærligheten tåler det, nettopp fordi vi lærer å kjenne hverandre på alle mulige måter og vi vil bare lær mer av hverandre og om hverandre..det er jo en stor del av livet..SÅ takk for denne opplevelsen, jeg er ett skritt nærmere med å forlate fortiden..dag for dag♣
16 kommentarer

Lene Hansen

08.06.2015 kl.09:52

Fineste ❤️ Kjenne mæ igjen selv om æ ikke har opplevd utroskap på den måten. Det e mer redsel for å miste det man har nærmest, det man elske høyest og det tryggeste man har i livet. Æ e også livredd for det og må jobbe beinhardt med mæ sjøl hver dag for å være trygg. Og får æ følelsen av å være utrygg så blir æ akkurat som du beskriv. Opp med murveggan, skjoldet og det som kan beskytte...?! Forstå det den som kan..

God klem til dæ 😘🌷

Elisabeth Gimsøy

08.06.2015 kl.09:57

Lene Hansen: Skjønne Lene ?? Æ synes du har kommet langt og e det nokka som kanskje tar lengst tid med selvutvikling så e det kanskje å finne tryggheten til sæ sjøl og andre ?????? Men mye vil falle på plass når lille prinsessa dokkers kommer, æ love ??

Livet e en finurlig plass å være i men Gud så spennende å være i ?????

Elisabeth Gimsøy

08.06.2015 kl.09:59

Lene Hansen: Ser det ble mange spørsmålstegn her men det skulle være masse flotte hjerta og tegn her som du har ,men det kom ikkje frem hoho :-)

Trine

08.06.2015 kl.10:24

Himmel og hav, det kunne vært meg som skrev dette,

Blir så sint på meg selv når jeg oppfører meg slik mot min kjære mann, vet jo innerst inne at han aldri vil være utro mot meg, men utro spøkelset puster meg ofte i nakken, men heldig vis for oss begge har jeg blitt flinkere til å takle det når han er ute på reise uten meg, men ligger ofte søvnløs mens fantasiene mine lever sitt eget liv :( men heldig vis tåler vår kjærlighet at jeg er sjalu, selv om han nok syntes server slitsomt til tider men sier ikke noe om det <3 skulle ønske man kunne viske bort disse negative opplevelsene man har med seg i bagasjen fra tidligere forhold.

Vigdis Kalland

08.06.2015 kl.10:24

Veldig god lesing. Jeg har noen tanker rundt dette og benytter anledningen til å dele de. Redd for å miste sine kjære er vel noe alle har i seg. Skape en redsel for å miste sine kjære kan kanskje være en kamuflasje for å ikke ha trua på seg selv, ikke føle seg god nok, ikke pen nok, ikke verdifull nok osv. Dette er noe som jeg tror vi får med oss i "oppdragelsen" noe som ikke alltid er så synlig for våre foreldre når vi vokser opp. Jeg har en "evig" kamp med trua på meg selv, må hele tiden prøve å overtale meg selv til å forstå at jeg er god nok, jeg er viktig, jeg har verdi. Det kan faktisk slite en stakkars ut :) Vi trenger positive tilbakemeldinger, vi trenger smil, vi trenger varme, vi trenger oppmuntring for å kunne få en følelse av at vi er god nok. Det er mange ganger jeg tenker at min kjære hadde sikkert hatt det bedre sammen med en annen enn meg. Huttetu, det betyr at jeg ikke respekterer hans følelser og at jeg rakker ned på meg selv. Det er ødeleggende og selvutslettende. Dette er det lett å se når jeg skriver det, men å overføre det til følelser og praksis er den store utfordringen. Min dårlige selvfølelse er med på å ødelegge ikke bare for meg, men for alle rundt meg. Nå skal jeg ta et godt tak i nakken på meg selv og ramse opp alt jeg har å være takknemlig for (og det er mye) så har jeg gjort noe bra i dag også. Se hva du løste ut med bloggen din, Elisabeth. Takk :)

Mona

08.06.2015 kl.10:35

Så bra skrevet! Fortiden puster en i nakken, men for en bragd og komme over!

Å innse sine egene "feil" og ta de til lære er jo en bragt i seg selv. Flott at din kjære hjelper deg, det er jo akuratt slik det skal være. Derfor man er 2 i 1. 😉

Flott og lese dine ærlige tanker frk Gimsøy 😊

takk for at du deler av deg selv 😊♡

Jan-yngve Vornes

08.06.2015 kl.10:42

Det der gjør dåkker vakker, det var vakkert. gratulere med en super type :)

Elisabeth Gimsøy

08.06.2015 kl.11:18

Jan-yngve Vornes: Ååå tusen tusen takk for fine ord Jan Yngve ??

Elisabeth Gimsøy

08.06.2015 kl.11:19

Mona: Så flotte ord, tusen takk for at du får mæ til å se enda bedre ????

Elisabeth Gimsøy

08.06.2015 kl.11:21

Vigdis Kalland: Tusen takk for at du deler din åpenhet ??????

Elisabeth Gimsøy

08.06.2015 kl.11:21

Trine: ??

Lady

08.06.2015 kl.12:31

Jeg må både smile, le og nesten gråte en tåre.

Etter flere forhold med utroskap og et som varte i flere år med utroskap, så har jeg slitt med akkurat det samme, det teite dumme mønsteret, den følelsen man sitter igjen med av frykt å det og være utrygg.

Så glad på dine vegne over at du har funnet en som forstår deg og faktisk tar det opp og får deg til og føle deg trygg! :)

Kjenner deg ikke, men ble så glad på dine vegne!

Elisabeth Gimsøy

08.06.2015 kl.12:44

Lady: Tusen takk for din omfavnelse av gode ord <3 Omfavn deg selv med den godheten du gir andre <3

Nina Indiane

08.06.2015 kl.15:29

Dette her tror jeg veldig mange kjenner seg igjen i Elisabeth,det gjorde jeg også.Så mange teite tanker som kan dukke opp og lage litt for mye trøbbel for oss helt uten grunn :) Da er det som du skriver,godt når noen får satt brikkene på plass i hodet vårt med å bekrefte at de er der for oss akkurat når vi trenger det mest.Utrolig bra og flott skrevet Elisabeth <3

Livet er herlig når vi har rette folk rundt oss <3

Elisabeth Gimsøy

08.06.2015 kl.18:47

Nina Indiane: Hjertelig takk for dine ord <3

BLACCSHOP.COM

09.06.2015 kl.14:29

Hei!

WWW.BLACCSHOP.COM er en ny og trendy nettbutikk med stort utvalg av klær, tilbehør og interør. Dette er en nettbutikk for alle, ikke minst fri-frakt uansett hva du velger å kjøpe! Akkurat nå har vi 70% rabatt på alt av klær før de nye varene kommer, første mann til mølla!!

Ha en fantastisk dag,

TEAM BLACCSHOP

Skriv en ny kommentar

hits