Ikke lurt å ta avgjørelser nå!

For noen uker siden så blogget jeg om disse energiene som er så heftig for tiden og at det var viktig å ikke ta viktige avgjørelser. Snakk om å snakke forbi seg selv der..For er det jeg har vært sabla flink til så er det nettopp dette. Og har jeg angret, oh yes! 

I sommer skal vi dra på ferie sammen med ett vennepar av oss, og vi har vært åpen om å ta det som det kommer..Det funka ikke for meg, jeg kom over ei leilighet på face som var veldig billig å leie i Spania via ei venninne av meg. Og jeg tenkte jo i full fart at dette var jo kjempe lurt å reise dit..Men det jeg ikke tenkte da var jo at dette var jo i fellesferien og at flyene dobles opp i prisene og at vi skal til svigerforeldrene i Danmark..Jeg satte verden i gang med å få dette til, here we go!..Hvor er det billigst å dra fra..ikke Kjevik, ikke Torp, ikke Oslo, ikke Aalborg, ikke København..opp og ned i mente på alle flyselskapene inn og utlandet..Jeg overså alle tegnene på at vi ikke skulle dit,for det var mange hindringer her..Jeg booket selvfølgelig leiligheten opp i alt dette etter jeg fikk klarsignal fra venneparet av oss..Jeg skulle dit uansett hva! Men jeg fikk fader ikke kabalen til å gå opp uansett hvor mye jeg vente på kortene..Jeg kom over billige billetter fra Rygge..endelig! Siden leiligheten i Spania var ledig fra den 16 juli så tenkte jeg inn i mitt hodet at vi dra selvfølgelig til Danmark først å feriere før vi drar videre!Men skulle vi virkelig reise fra Danmark og opp til Norge for så å fly ned til Spania..med ett lite barn og en fjortis i baksetet og for å ikke snakke om ei kjempe stressa mamma i forsetet og en oppgitt pappa bak rattet..Men herregud, vi kan da reise fra Hamburg og ned?? Særlig fikk jeg av min kjære! 

Vårt vennepar hadde bestemt seg for å ta bil ferie oppi dette, så de skulle kjøre til Spania..Vel som tar ett døgn om du skal kjøre i ett..Jeg bare, det er jo kjempe lurt..Helt til venninna sa til meg,men Elisabeth er det så lurt med ett lite barn så langt i bil..Helt håpløst! Som småbarnsforeldre og en fjortis som krever sitt så har vi jo ikke så mye å rutte med , så uansett hvor mye jeg vendte på dette så ble bare Spania mer og mer fjernt for meg...Vi snakka til og med at guttene kunne kjøre sammens med de og jeg og Elias ta fly..Men altså skulle vi gå til Rygge eller Hamburg for å ta fly! Slaget var tapt! Turen ble historie..Snakk om å ta avgjørelse i noe som ikke eier hold i noe som helst!

Så nå planlegger vi å ta bilferie nedover Europa med god tid og jeg fikk ikke lov til å planlegge turen..Wonder why! Så nå er jeg spent på om vi faktisk kommer oss ned dit, for jeg tror turen hadde vært mer i boks om jeg fikk planlegge! Dobbel not!!

Som småbarnsfamilie så får man litt slag i tryne når man skal planlegge noe som virker igrunn super lett.Og ja det er nok veldig lett når man ikke er det,men å ta stilling til en liten sjef kan være vanskelig når man gjerne vil så mye mer enn man kan. Kjenner jeg er helt stressa bare ved å skrive dette! For ett kaos av ingenting! 

Kjenner jeg blir litt i tvil om jeg skal ha den sorte eller den blåe buksa på meg i dag, det kan jo gå galt når jeg skal ta avgjørelser!

Have a nice one♥
4 kommentarer

Marthe Dybdahl

28.05.2015 kl.09:17

super fin blogg du har med masse bra innlegg og inspirasjon. Stå på videre! Hadde vært veldig koselig om du tok en tur innom bloggen min :)

Trine

28.05.2015 kl.09:35

Måtte dra på smilebåndet av dette innlegget, regner med du vil få en super ferie uansett og godt du har ei god venninne som kan hjelpe deg med å ta avgjørelser, hun har helt rett i at det nok ikke er så lurt å ta et lite barn i bilen så lenge, har prøvd det selv med kjøretur fra Tromsø til København flere ganger, men nå flyr vi og leier bil i København, et lite tips til deg hvis dere skal leie bil i Danmark så er det en utleier som vi har brukt i mange år som er utrolig billig til utlands Dansker, her er linken : http://www.taxfreecars.dk/taxfreecars-dk/book_online.aspx ,

Atle Eriksen

28.05.2015 kl.14:13

Hvorfor reise så langt med barn i bil om sommeren. Så flott det kan være her i Norge og Sverige om sommeren. Lær barna å elske naturen.

Men naturligvis kan man ønske seg stabilt varmt vær og badestrender lenger nedover i Europa.

Unni

29.05.2015 kl.00:31

Skap livets vakreste reise. La universet stille inn GPSèn

Evt lei en bobil i Danmark og kos dere nedover med lillegutt og fjortisen..

Har feriert med små barn i bobil nedover hele Europa, og er en av de flotteste reisene vi har hatt...:-)

Skriv en ny kommentar

hits