Tenker du for mye?

Så gøy at det var så mange som likte siste innlegget mitt ♥ Det slo meg litt at mine lesere liker at jeg deler slike ting og for å være ærlig så liker jeg også å dele,men da lurer jeg på hva dere ønsker jeg skal dele mer av? Jeg fikk ett spørsmål om jeg hadde tips til å fjerne ånder i hjemmet og siden jeg synes dette er noe som skal gjøres under trygge forhold så deler jeg dessverre ikke dette via min blogg. Om du skal ha fjernet ånder fra ditt hus så anbefaler jeg at du kontakter ett medium for det :-)

Det er jo ikke til å legge under en stol at vi mennesker blir mer og mer høytsvevende i våre tanker, mister bakkekontakten ,mister de viktige verdiene våre, ja rett og slett mister kontakt med oss selv. Dette tror jeg handler veldig mye om hvordan vi handler i møte med media og alt som hører til forbi oss selv. Jeg selv kjenner meg svært lite igjen i alle disse bloggene som farter rundt på nettet som har ett hjem som kunne ha tatt rett ut fra ett interiør blad og gjerne er småbarnsforeldre..Jeg kikker rundt meg selv og ser at i vårt hjem er det leker overalt, matrester på gulvet i tid og utid, klesvasken hoper seg opp hele tiden, kjøkkenet er aldri striglet..Kjenner jeg er så lei av å snakke om det som er der ute, det som ikke er oss men som vi tror vi skal igjennkjenne oss i, som at vi skal tilhøre alle disse gruppene. Om vi ikke gjør det så er vi liksom litt utenfor, som at vi ikke tilhører dette som igjen gjør oss anonyme..So what?? Jeg synes det er mye bedre å være anonym enn å være med på ett rotterace på å være mest mulig lik samfunnet! 

Det som ikke gjør oss glade og lykkelige er faktisk det å ikke skal hige seg den lykken alle tror er det å være lykkelig ( Litt fomletet formulert!) Senk skuldrene å kjenn selv hva som gjør deg lykkelig..ikke hva ti ville hester mener og tror hva som er best for deg! Vi må tørre å gå vår egen vei uten å ha dårlige intensjoner på veien. Det er jo ikke samfunnet som skal definere deg om du skal ha det bra eller ikke, det er jo deg selv det. Tro meg om du skal vente på at du skal ha det bra hele tiden så må du tenke deg om. Det er en avgjørelse du må ta inni deg selv, det er du som må omfavne dette med ditt hjerte. Hvorfor ikke starte med det i dag enn å vente med det til i morgen eller dagen etter der igjen.. :-)

Jeg kan være kjempe happy en dag og neste dag ikke så happy, men jeg husker alltid på at den dagen jeg var kjempe happy forankrer jeg dette i meg selv.For kroppen glemmer ikke, så hvorfor ikke finne ett punkt på overarmen den dagen du er happy og trykket på dette punktet så ofte du kan i løpet av denne dagen og kjenner på alle gode følelsene du er i akkurat da mens du trykker. Og neste gang du er ikke så happy så trykker du på dette punktet igjen :-) Placebo effekten funker! ♥

En veldig fin måte å få samlet tankene på er jording. Å ikke være jordet er egentlig bare belastende, det er tungt og det kjennes ut som en smerte. Så da er det viktig å lande litt i seg selv. Om du finner ett stort tre i nærheten så omfavn det ( og du trenger ikke å finne ett midt i byen om du føler det er litt ubehagelig å stå der forran masse folk hihi)  Finn ett fint tre som du føler deg komfortabel med.Mens du omfavner dette treet så si inni deg at du ønsker å bli i ett med dette treet og gjerne visualiser at du faktisk blir en del av stammen som at du smeltes inn i det. Vær treet, se for deg at beina dine blir til røtter, armene former seg etter greinene og kroppen din blir til stammen♥ Etter denne øvelsen kan du føle deg kvalm eller litt uvel,men det er helt normalt. Drikk mye vann, for denne øvelsen er kraftig og vil gi deg en enorm følelse av å være i deg selv :-)

En fin jording som du ikke trenger å tenke så mye på er å ga uten sokker og sko mest mulig og gjerne ute i gresset om du har muligheten for det. Jeg har alltid vært ett menneske som elsker å gå med tøfler inne og gjerne sokker, men etter jeg kjente effekten av dette så går jeg minst mulig uten sko og sokker nå :-) 

Ellers er det mange gode øvelser på å jorde seg men bli litt mer bevisst på å vær i naturen, siden vi er en stor del av dette så gjør det veldig med oss når vi er der. 

Du finner ikke veien hjem om du går veien til naboen ♥ 
3 kommentarer

Marthe Dybdahl

19.05.2015 kl.10:52

Kjempe fin blogg! Mener du at toppbloggere skaper usikkerhet hos ungdom? Sjekk ut det siste innlegget mitt om du vil!:) kos deg masse videre i dag!

Elisabeth Gimsøy

19.05.2015 kl.10:57

Marthe Dybdahl: Tusen takk for det :-) Ja helt klart at det skapes usikkerhet, uten tvil! Skal sjekke bloggen din :-)

Takk i like måte :-)

Atle Eriksen

19.05.2015 kl.21:09

Så rett du har i mye av det du skriver. J mer mas og higen etter status, kariere og ting, jo mindre lykke. De lykkeligste stundene i mitt liv var da jeg var liten og kastet alle klær i sommervarmen og gikk tur i heiene på Vestlandet. så i ett med naturen som det gikk an å være. og det gjør jeg fortsatt.

Skriv en ny kommentar

hits