Enkelt tips til å balansere hjemmet ditt.

For noen mnd siden flyttet vi til ett nytt hjem og jeg går alltid over hjemmet og kjenner på energiene. Jeg synes dette hjemmet hadde gode energier men det var ett rom som trengte å bli i balanse med resten av hjemmet. Det handler ikke om ånder som henger igjen eller noe..Rett og slett bare litt i ubalanse. Så da bruker jeg dette trikset.

Denne store vasen fylte jeg med havsalt i bunnen og vann opp til halve vasen. Også har jeg latt det stå og hygge seg som dere ser her. Det er på vei å "koke" over.Når det er tomt for vann så skyller jeg det ned i doet og fyller opp med ny ladning. Det som er genialt med dette er jo at om vi her hjemme har en dårlig dag eller to så er dette med på å fjerne dette fra oss. For vi ønsker jo også å være i balanse sant ♥ Ved siden av denne vasen så tenne jeg røkelser hver dag for å hjelpe til utrenselsen :-) Jeg har latt denne stå i nesten 2 mnd allerede. Tror ikke det finnes fasit på når du skal skylle det i do, men kjenn litt på din egen intuisjon når det er riktig for deg og ditt hjem :-)

Prøv dette i ditt hjemme ,også er det jo kjempe billig "husrens" ;-) Men husk dette er ikke noe som fjerner ånder..men det kan gi balanse :-)

Lykke til ♥

3 kommentarer

Trine

16.05.2015 kl.11:31

god morgen kjære Elisabeth og tusen takk for påminningen, jeg har brukt det i perioder, vet ikke hvorfor men jeg føler det blir mere "ro" i huset og min datter blir mere harmonisk på en måte, nå skal vi snart flytte i ny leilighet i København (kjenne 1000 glade sommerfugler når jeg bare nevner det :) ) skal ta med meg tipset til vår nye leilighet, takk for at du minnet meg på det.

Har forresten fulgt deg og lest mange av dine innlegg, det som slår meg er at du er så utrolig klok, klarer å formidle på en fantastisk måte og jeg sitter og smiler og nikker og kjenne meg igjen i mye av det du skriver, bortsett fra at jeg ikke har slike evner du har :) i perioden der min datter slet med mobbing (for noen år siden) skrev du om utfordringen men din sønn og det å skifte skole og miljø, jeg fikk mot til å skifte skole for min datter for 1,5 år siden og det ble en sukse, hun skal nå flytte fra nord Norge til København ( nært min manns familie) og starte i 9. Klasse og er sikker på at dette blir bra :)

hege

16.05.2015 kl.13:00

Har du noe gode tips til å fjerne ånder da? Bor i en leilighet som er veldig belastende av energier og ånder og det er gammelt.

Dagmar Tømmerås

17.05.2015 kl.11:10

Takk dette skal jeg prøve 🇳🇴😊

Skriv en ny kommentar

hits