Kan ånder løfte tunge ting?

I går tok en journalist fra Indre Akershus Blad kontakt med meg ang om ånder kan forflytte tunge ting til ganske uvanlige plasser. Dette fikk meg til å tenke en del. For hva kan egentlig åndeverden gjøre som vi ikke ser? Jeg synes det er utrolig fascinerende å tenke over hva energier egentlig kan gjøre. Jeg er egentlig veldig skeptisk også..Noe er menneskeskapt og noe er åndene som tuller litt rundt..Men hva er hva? Jeg tror det er lurt å heller være skeptisk enn å tro blindt på at det er ånder endrer på ting..

I dette tilfelle så kjente jeg at dette var menneskeskapt men at det var ett symbol fra åndeverden. Så da spørr jeg, kan ånder bruke mennesker for å fremme budskapet deres? Jeg tenker Ja. Jeg tror det er ett viktig budskap åndende ønsker å vise og for at i dette tilfelle skulle komme frem så måtte det mennesker til for å oppnå deres budskap. Jeg tenker at mennesker ikke er bevisste på dette når det skjer og de som er såpass våkene vil se dette ganske så kjapt når jobben er gjort. Er dere med?

Jeg tror åndene bruker oss mye mer enn vi er klar over selv. Ting vi gjør som kanskje er veldig rart i det vi gjør det , kan rett og slett handle om at vi gjør det via åndene. Jeg mener ikke at dem overtar vår kropp men de spiller ett lite puss på våre tanker. Jeg skriver mye tror her men det er fordi jeg vil ikke påstår ikke noe..For hvordan ting egentlig er får jeg ikke vite før jeg dør :-) Men ut ifra mine syn jeg ser her mens jeg blogger så prøver dem å vise meg ting så er det opp til meg åssen jeg fremlegger det og leser deres bilder riktig og via følelsene mine. For det er jo på denne måten dem er veldig flinke til å kommunisere med oss. Som i dette tilfelle så viser dem veldig korte filmsnutter, hører enkelte ord, også viser dem meg relasjoner i dette tilfelle også er det opp til meg å få det ned på papiret på hva dem ønsker at dere skal vite.

Jeg har lært av dem at når jeg holder på med en sak så skal jeg holde meg til den saken ellers forsvinner energiene veldig fort og informasjonen blir veldig missvisende og det gjør meg bare veldig usikker og da blokkerer jeg for åpningen fra dem. La oss si om jeg prøver å kontrollere noe fra dem, som å ta over saken med mitt ego..så kan jeg bare glemme det..da forsvinner det på 1-2-3..Så her handler det om å faktisk tenke at man kun er en kanal som skal formidle, ikke mate sitt eget ego.. Noen ganger kommer det kjempe lite informasjon på en sak, og det kan handle om at det skal ikke komme mer frem ang den pga omstendighetene og da repektere jeg det. Det er bare viktig å vite at man er en kanal for noe som er mye større enn oss selv og man skal være ydmyk for dette og respekter dette.

Hvordan forklare noe som er uforklarelig..Det er mange ting som jeg har opplevd oppi gjennom årene som jeg har holdt for meg selv for når jeg har kommet ut med det jeg har fått disse øynene som har rullet helt bak på hodene på folk, så noe holder man bare tett inntil hjerte sitt. Jeg prøver iallfall ikke å normalisere ting jeg opplever i meg selv fra åndeverden. Vi to er best friends når det gjelder hoho :-) Men hvor mange ganger har ikke du fortalt noe som er uforklarelig og du får #detblikket tilbake..du skjønner at du må holde ting litt tilbake da ja. Vi lever i 2015 og åndene bruker oss bare mer og mer og enda så tvi holder vi på sannheten om at det ikke finnes mer mellom himmel og jord..Selv de som opplever åndelig aktivtet fornekter det. Sunn skeptisk er viktig men å oppleve aktivitet midt  i fleisen..ja hvordan forklarer man det ;-)

Jeg tenker om hvor mange ganger i løpet av en dag åndene gir oss tegn via følelser,tegn og uforklarelige hendelser vi faktisk overser..det tror jeg er mange ganger det! Åndene bruker ofte å vise seg via elektristet..pærer i huset går i ett osv..De kobler seg opp til alt som kan drives av energier..Når vi mennesker kan helbrede mennesker via vår egen energi som er utrolig facinerende, så klart kan åndeverden gjøre enda større kunstverk..Noe klarer dem selv mens andre ganger må de ha hjelp av oss levende, som feks å forflytte små/store tunge ting for å fremme deres budskap på denne jorden..

Hva tenker du? Tror du åndene bruker oss uten at vi er bevisste på det? :-)

Igjen så er det viktig å si at dette er min sannhet, jeg er åpen for å lær hele tiden ♥

Ha en fin helg!


( Foto: Karina Jensen)

3 kommentarer

Bente

15.05.2015 kl.11:13

Hei igjen😀 Du utfordre virkelig i dette å dele😀 Ja...jeg tror at åndene er meget bevisst inne i vår virkelighet med tegn , symboler, gir oss beskjeder via drømmer. Også fysisk som beskjeder via fugler, sommerfugler osv. Jeg tror de gir beskjeder tilpasset hver enkelt menneske/ sjel slik at man skal forstå best mulig den symbolikken som viser seg. Jeg tror at symbolikk og synkronitet er bevisste bestand-deler som mange ikke legger merke til lengre. Vi er så opptatt av det hverdagslige stresset. Jeg opplevde å se en mann jeg vet var død for lenge siden, lys levende gåendes på en gangvei, for så å bli borte ved neste øyekast. Å flytte på gjendstander, ja jeg tror det. Hvis man tenker ser de minste bestanddeler i et objekt, fra atomer, nøytroner, protoner osv, til slutt kommer man til at ned til at ingen ting henger egentlig ihop, alt er til slutt bare energi, i ren form, ingen fast masse. Det tenker jeg, og da er faktisk muligheten tilstede for at energi er flyttbar, selv om den ser solid og fast ut. Spennende spørsmål du tar opp😀 💜

Hans Petter

15.05.2015 kl.12:02

Hei 😀

Jeg har tro på at ånder kan flytte tyngre ting😀

Hvorfor ikke liksom ?

Jeg opplevd at en stol flyttet på seg, ca 1/2 meter og dette mens jeg så på 😀

Har også opplevd at kranen på et toalett ble vrid på slik at vannet rant

Dette var en gammel krane med skruhjul på varmt og kaldt vann, og disse var stridige og åpne

Så jeg er overbevist om at det går ann 😀

Mvh Hans Petter

linda

15.05.2015 kl.20:49

Jeg tror som du at mange opplever mye de ikke snakker om;)

Skriv en ny kommentar

hits