Hvordan finne roen i deg selv.

Jeg tenker jeg skal hente litt inspirasjon fra siste innlegget, for er det noe vi mennesker trenger så er det ro. Vi har en alt for hektisk hverdag til å stoppe litt opp å være tilstede i oss selv..trenger nødvendigvis ikke være i flere timer at man er i seg selv, bare en halv time kan være nok.♥ Jeg kan merke mange dager at jeg får nesten ikke puste, jeg får en slags smerte inni meg selv som ikke gjør vondt men det er som at noe vil ut. Jeg blir rastløs her hjemme og jeg kan gjerne bli små irritabel..Jeg må finne veien ut av dette.

-Naturen er ett fantastisk sted man kan forløse ting i, det å bare gå seg en tur i den alene..snakke med deg selv,tenke for deg selv, lytte til deg selv..Bare være i nuet av naturen. Når jeg kjenner at jeg trenger dette så løper jeg meg en tur,bruker kroppen min ganske så hardt underveis. I mitt hodet tenker jeg at jeg jo mer jeg løper hardt jo mer får jeg brukt kraften min utover. For når jeg bruker kraften min utover så har jeg mer plass til å bruke kraften min innover også. Men dette kan du jo velge selv om du vil gå eller løpe, men det gjør uansett en sabla kjapp endring i energien din om du ønsker å finne roen kjappere :-)

-Meditasjon er jo en ting som er ett eldre og godt verktøy som veldig mange bruker for å komme mer i balanse med seg selv,finne roen,være i deg selv,fokuserer på pusten,lande litt rett og slett. For meg er meditasjon en slags medisin. Her finner jeg forløsninger,svar og bekreftelser. Jeg kan komme hjem drit sliten etter en løpe tur og mens jeg tøyer ut så faller jeg i en meditasjon mens jeg gjør dette..Og noe jeg har lagt merke til er at når jeg lar ting komme til meg uten spørsmål eller noe så får jeg mange aha opplevelser. Får de sykeste bevegelsene i meg og en tilstede værelse som ikke finnes når man åpner øyenene uten å gjøre så mye for det.Jeg lar meg selv falle ut i av denne verden.Jeg finner en utrolig ro i dette.♥

-Musikk er jo balsam for sjelen og er det noe vi spiller mye her hjemme så er det musikk i alle sjanger. Jeg er jo veldig glad i indianer musikk og joik når jeg skal kose meg.Og det merkes på energiene her hjemme om vi ikke spiller musikk..For oss gir det vekst med musikk..Musikk fører til gode samtaler,musikk fører til bevegelse i oss, musikk gjør oss glade, musikk gjør oss mer hel.

-Ett alter har vi har vi her hjemme og det er noe med dette, for jeg virkelig liker så godt å se på det og gå hver dag til dette å tenne på røkelser og lys, ser på alle steinene som ligger der, ser bevgelsen som er der..Det gir meg så ro! Vi har flere buddaer og engler rundt her i huset og det er også noe jeg får ro av bare av å se på dem.

-Mennesker som du kan dele det indre av deg selv er vanvittig godt, det å kunne bade sammen i samtaler er både vekst og godt. Man får en utrolig stillhet i seg etterpå, man føler seg tilfreds.De menneskene man kan gjøre slikt med er best.

-Sett av tid til deg selv, det er viktig! Ta deg en varm dusj eller bad,kjenn at du faller litt etter en hektisk dag.Om du er sliten så bekreft deg selv med at du er det. Bruk tiden godt på deg selv når du setter av denne tiden. Jeg setter så enormt pris på akkurat denne tiden på badet. Jeg renser meg mens jeg dusjer, fjerner alt av dagens energier og jeg visualiserer at de forsvinner ned i sluken.Veldig god følelse♥

-Begynn å spis sunt..spis masse grønt og vær bevisst på hva du putter i deg. Jeg endret dette og jeg drikker grønn juice hver dag og putter ikke i meg fet mat lengere og det er noe med det sunne, man føler seg iallfall veldig ren innvendig og det gir iallfall en dose god ro i hverdagen. Jeg har faktisk også slutta å drikke pepsi max noe jeg aldri trudde jeg skulle klare eller gjøre, nå smaker ikke brus godt lengere..Så her drikkes det vann dag ut og dag inn , veldig god følelse :-)

-Kutt ut tobakk! Det er så enormt mye giftstoffer og dritt i den og ikke minst hvor mye tid man bruker på å stresse seg igjennnom dagen for å få ett par trekk eller ti når muligheten er der. Jeg har vært røykfri i 7 mnd nå og jeg har ikke savnet det ett sekund og jeg trodde virkelig jeg skulle gå i grava med den i hånden..Jeg sendte ett høyt og viktig ønske til universet om å hjelpe meg å slutte og her sikker jeg uten den siggen og tenker at det er så deilig å kjenne roen over det..Den har eid meg lenge nok,nå er det slutt :-)

-Roen er noe man må lær seg til å like tenker jeg. Noen liker rett og slett ikke roen, de ønsker å haste seg igjennom livet og gå glipp av selve livet. Men for meg er roen den viktigste delen av min utvikling iallfall. Bli venn med tankene våre og vær venn med oss selv♥

-Å være med familien som gir deg ro er viktig.Jeg fant veldig roen da jeg traff min kjære gode mann, som at da fikk jeg endelig puste helt ned i magen og jeg setter så pris på livet med han og om jeg ville ha byttet det mot singel livet..hva tror dere :-) Om du er sammen med ei eller en som gir deg indre uro så finner du kanskje svaret ditt her på om det er noe som kan reddes eller ei.

Ja det finnes sikkert mange flere tips på å finne roen,men kanskje mine tips kan hjelpe deg litt på din vei iallfall :-) Håper det ♥

Stort smil fra meg :-)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits