Hjemsøkte ånder som søker deg

Er åndeverden ett sted man bare kan gå inn og ut av uten at det ikke kan føre med seg noe? Svaret mitt er nei til det..

For meg er dette en plass man skal ha mye respekt for og ikke minst så bør man ha en smule tålmodighet med å utvike seg til det nivået med å kunne komme inn og ut av den verden uten at det fører med seg en del ting som kanskje ikke er så positivt.

Å legge seg ut alene på det eventyret bør man altså ikke. Og jeg tror heller det ikke er så lurt å være 2 uvitende personer som legger seg ut på denne veien uten å vite hva som faktisk kan skje underveis og ikke minst etterpå. Det er sunt å være åpen og søkende..Men med begge beina på jorda og søke hjelp i form av kurs så er man iallfall ett skritt nærmere.

Man kan vase seg inn i energier som man kan være vanskelig å bli kvitt, de kan være så ødeleggende for deg i form av samlivsbrudd, depresjoner,mister totalt bakkekontakten og ikke minst miste kontakten med seg selv..Disse energiene kan rett og slett ta over dine tanker og handlinger..Tror det er veldig mange som tror at alt er bare lys og kjærlighet..I bunn og grunn er det nettopp dette men oppå dette ligger det masse mørke ting..Så man kan bli fort farget om man ikke er våken. 

Å utvikle seg er tungt, man møter på mange utfordringer man skal takle og mange ganger takler man dem ikke fordi man skjønner ikke helt åssen ting henger sammen, nettopp fordi man kanskje ønsker å haste seg fortere enn det sjelen vil. 

Jeg har erfart at det ikke er lurt å lese seg opp og ned i mente eller forhøre seg med 10 forskjellige mennesker for alle har ulike opplevelser og svar, som gjorde meg enda mer forvirret på åssen ting var og er. Men å finne en person man føler seg trygg på så er mye gjort, for da kan du være veldig trygg på din utvikling underveis..For in the end så vil du se at det du erfarer er din sannhet og det er jo nettopp det som er viktigst..din sannhet! 

Jeg har tidligere rotet i så mye energier at det var ikke mye sunt..følte meg like død som de på andre siden fordi jeg mistet den jordnære biten, den vikgste av alle punktene under utvikling! Man blir ikke noen verdens mester om man haster seg igjennom alle prossessene man trenger for å bli ett godt medium eller klarsynt..Prossessene er like viktig. For det er under proseessene vi lærer å se bedre og bli bedre kjent med sitt høyere JEG.

Det er null interesse å søke utover på alle andre eller hva du enn søker etter det ute, det er innover du skal søke for å oppnå kontakt både med deg selv og åndeverden.Det er inni deg selv du hører og ser, der følelsene dine snakker til deg, der hjertet gir deg svar.♥

La oss si du er driiit intressert i hjemsøkte hus, du drar dit uten å vite hva som kan møte deg,det eneste du vet er at du er åpen for alt det vi ikke skjønner oss helt på og ikke vet svarene på..Du opplever egentlig ikke så mye der, du drar hjem også gjentar du dette en del ganger..drar tilbake men opplever ikke så mye..du kjenner kanskje at du vil hele tiden tilbake til samme sted og underveis så begynner kanskje de du bor sammens med deg eller venner rundt å merke at du begynner å forandre deg, familien din begynner å merke en aktivtet i deres hus som er ubehagelig..Men du merker kanskje ingenting! Du vil bare tilbake til det hjemsøkte huset og egentlig blir litt irritert på dem som bemerker din forandring..Vet ikke om du ser her hva jeg mener men her er det noen energier som har manifistert seg både på deg selv og i deres hjem uten at du har merket det..Så fort skjer det!

Så ett godt tips, ta åndeverden på alvor..og ikke minst deg selv. Om du har lyst å utvikle deg, så gjør det under trygge forholder..bli kjent med hva som er der ute og inni deg selv.♥
8 kommentarer

Bente

06.05.2015 kl.10:47

Helt enig med deg der. Jeg tror at det er mange unge folk som har sett alle programmene om hjemsøkte hus, og synes det er spennende. Og så ser det jo jo enkelt ut å rense et hus, og da roter man seg borti ting som ikke er helt bra. Det er bra du tar dette opp som et tema, for verden er i endring av åndelig karakter, og det fører blant annet med seg slike problemstillinger også. Ha en fin dag videre😀

linda

06.05.2015 kl.12:43

Synes alltid du skriver om viktige temaer, du er åpen og ærlig om temaet og direkte i dine observasjoner. Takk:)

Elisabeth Gimsøy

06.05.2015 kl.13:04

linda: tusen takk for fine ord :-)

Elisabeth Gimsøy

06.05.2015 kl.13:04

Bente: tusen takk i like måte :-)

Atle Eriksen

06.05.2015 kl.15:15

Hei.

Har vel skrevet noen korte komentarer til deg før.

Jobber som bygghåndverker og har noen sterke opplevelser fra g

(nei, slettet det)

06.05.2015 kl.15:43

Har lært mæ å leve med det, sia æ va lita jente, men det e ikkje enkelt alle gongan, og som du sei, det e kje bare fine ting man får se... og ofte e det som om nån følg etter mæ...

Elisabeth Gimsøy

06.05.2015 kl.15:45

Anonym: men at du føler noen følger etter deg betyr ikke at det er en dårlig ting :-) Det kan også bety at det er noen som passer på deg <3

else eriksen

06.05.2015 kl.16:19

Har tenkt d samme, at non kanskje verkelig passa på mæ. Å føle og se, ane nærvær av persona som har levd, og ikkje e på denna sia nu, det tok mykje krefter hos mæ før. Så nekta æ det å komme, i fleire år, men det e den verste tia æ har hatt, førr de va jo egentlig der likavel. Nu e det bare sånn at de faktisk fer rundt mæ, og d har æ akseptert. Men det mørke kan vær tungt... å få vite teng man ikkje vil... takk for svaret, ofte e det godt å få bekrefta teng... æ trur du har rett :)

Skriv en ny kommentar

hits