Tørr du å tenke nytt? :-)

I dag er det skikkelig vår her i Kristiansand og sola synger for full hals og det er så utrolig deilig! Helt vilt hva sola gjør med ett menneske :-) Leste i går på storm.no at vi skulle få en ny super sommer,faktisk varmere enn i fjor. Så vi har mye å se frem til..Badelivet og mange fine dager i vente :-) 

Jeg husker jeg blogget om å ta seg tid til seg selv, der mange sa de hadde virkelig problemer med å finne denne tiden og jeg sa det alltids fantes tid uansett situasjon man var i..Vel...jeg trekker det tilbake! Jeg sitter selv nå å tenker hvor i all verden skal jeg finne den tiden. Jeg tenker hver dag at når Elias legger seg så skal jeg ha litt me time..Men når han legger seg så sitter jeg som en sekk i sofan. Jeg liker å bare koble helt ut å bare surfe på tlf min mens jeg har en mann som elsker å snakke ut om dagen, noe som gjerne kan ta litt tid..og ja, det skal være plass til det også for det er viktig å dele tanker og følelser igjennom en dag. Og jeg kjenner mange ganger at jeg blir irritert når han ber meg legge bort tlf og være tilstede for oss begge..Men etterpå så er det alltid godt å tenke på at tlf ikke skal styre hverdagen. Og det er ikke kødd en gang,men vi legger oss gjerne alt i fra 2015-2115..aldri senere enn da! Er det ikke sykt!? Men vi begge trenger mye hvile..kjenner at gæmlis tendensene er veldig tydelige her hoho :-) Men sånn er det når dagene er fylt!

Jeg prøver å få litt me time når vi har lagt oss..bare å fokusere litt mer på pusten,bare sånn at jeg får bort noe av stress skuldrene mine..for de kan være over knehøyde i støytene! Jeg tenker at det er ikke så mye men alt hjelper jo i lengden :-) Men når jeg får tid til overs så tenker jeg frigjøring.

Når jeg prøver å frigjøre meg fra dagen som har gått så går jeg inn i en lett meditasjon der jeg trer ut av ett rom av dagens hendelser og takker for alt dagen har gitt meg og lukker døren etter meg. Det er som at ett nytt rom blir tildelt meg når jeg lukker den døra. Det nye rommet venter meg når jeg våkner. Dette synes jeg er veldig fine bilder fordi det er med på å ikke dra med seg gårsdagens energier.Gjort er gjort og spist er spist! Jeg kan ikke endre på det som var i går og jeg gjør meg helt ferdig med gårsdagen når jeg lukker den! Det er faktisk veldig godt å leve etter disse bildene..man slipper å kontrollere noe som har vært, man slipper å bruke unødvendig energi på noe som har vært, osv..Det er rett og slett gammel energi som egentlig ikke eksistrer lengere. Dette har jo tatt meg mange år på å øve meg på, for er det noe jeg var mester i så var det å leve i fortiden. Man blir jo lei av det til slutt..Så man finner andre metoder på å leve bedre med seg selv, og dette har hjulpet meg masse masse!♥ Prøv det selv :-)

Når man ikke kjenner så mye bevegelse inni seg selv så må man endre på dette.For er det ikke så mye bevegelse så kan man ofte havne i den negative boblen og da må man gjøre noe for å ikke havne der. Man startet med å tørre å tenke nytt, tørre å gjøre nye endringer! Er det noe som har fått meg langt så er det å tørre å feile..tørre å gjøre det! Jeg husker da jeg skulle hoppe i strikk,så var jeg så redd at jeg trodde rett og slett at jeg så døden i øyenene da jeg hoppet..og jeg tenkte at ting kan faktisk ikke bli så ille som den gangen, noe som er mye lettere å bære når man tenker nye ting :-) Motstand finner vi overalt, men går man igjennom motstanden så har du jo vunnet allerede der :-) 

Det er viktig å tenke nytt uansett åssen situasjon du er i, forhold, barn,familie ,jobb osv..Man er ikke skapt for å legge seg til med å bare flyte med og tenke sånn er det bare! Jeg nekter å tro det! For vi skal jo vokse hele tiden, man skal bevege seg hele tiden. Jeg vil påstå at jeg selv har vært flink til å bevege meg, vært uredd..eller jeg har kanskje vært drit redd men jeg har alikavell gjort det..Hvem begynner ikke å kjede seg i perioder? Det er nok mange det..Og da er det viktig å gjøre noe med det.Får du en ny tanke, gjør det! Det er en grunn til at den nye tanken kommer til deg ;-) utfordre deg selv er jo viktig sant? :-) Det er kjempe spennende å gi litt f**n , for man får plutselig ett tonn av nye opplevelser..gratis! :-)

Peace out ♥
3 kommentarer

Camilla

11.03.2015 kl.09:11

jeg gleder meg helt sinnsykt til sommeren, klarer nesten ikke vente! Ha en fin dag :)

Elisabeth Gimsøy

11.03.2015 kl.09:13

Camilla: Det blir såå bra! :-) Ha en fin dag du også :-)

Nina

11.03.2015 kl.21:10

Hei Elisabeth!

Jeg er så glad du skrev om frigjøring og hvordan du da meditere for å legge dagen bak deg. Det er akkurat det jeg trengte å vite, tusen takk!! 😄

Skriv en ny kommentar

hits