Ikke greit!

Det er så utrolig hyggelig å få så enormt mye støtte og fine komentarer fra dere på mitt forrige innlegg, så tusen tusen takk for det ♥ Jeg fikk veldig mange mailer og forespørsler om å hjelpe, og jeg takker så mye for henvendelser. Men jeg må bare beklage nok en gang,men jeg har ikke kapasitet til å svare rett og slett..Jeg skulle jo ønske jeg hadde det men min "ledige" tid går til å sitte å blogge eller koble helt ut med å se på tv når lille gutt sover..Jeg skulle ønske det var flere timer i døgnet..virkelig! Jeg prøver å ikke få dårlig samvittighet for at jeg ikke svarer men det er jaggu ikke lett..

I går fikk jeg en tlf fra en dame..( I og med at jeg har skjult nr så trodde jeg det var en annen tlf som ventet meg) Og denne dama ville ha hjelp, helst i går..Desperat! Lille gutt var våken og er det noe jeg unngår når han er våken så er det å prate i tlf noe mine venner kjenner godt til..Dama prata i ett..Elias begynte å bli urolig og jeg prøvde å avbryte henne flere ganger men hun hørte ikke etter..Elias begynte så å gråte og dama bare fortsatte å snakke..hun hørte tyyyydelig at dette ikke var rette tidspunktet på å ringe,men hun ga seg ikke! Jeg kjente jeg ble provosert over hennes oppførsel og ikke minst at hun ikke hadde respekt for sine med mennesker..jeg sier flere ganger til henne at jeg har mamma-permisjon,men hørte hun etter..Hun var full av ord og jeg fikk jo selvfølgelig ikke med meg en ting av det hun sa fordi jeg prøvde å ro Elias ned med å være tilstede for han..Jeg sa at det var vanskelig å hjelpe henne, men hun ville bare ikke høre etter..Jeg hadde mest lyst å brøle i tlf at jeg ikke kunne snakke! Etter mye om og men så ga jeg henne mail adr min bare for å avslutte samtalen..for nå var Elias dritt lei,som jeg også var!

Jeg måtte bare få henne av tlf røret og det var fortere enn svinn..Og ja jeg kunne ha lagt på, men jeg er dessverre ikke en av dem som klarer å gjør det. Etter vi la på så tok det 15 min så hadde hun skrevet den lengste mailen jeg noen ganger har fått av noen..og om jeg kunne ringe henne i går kveld..Hva tror du,kvinnemenneske!?!

Jeg skjønner at folk blir desperat når livet står i store endringer ,men hvorfor skal disse menneske tråkke over andres respekt for at det er mest synd i dem når de er så mange der ute som lider i all stilhet som trenger mer hjelp enn dem som roper høyest..Baaah jeg blir så provosert! Beklager utbruddet men noen ganger så er det deilig å snakke høyt om ting man opplever..for alt er jo ikke dans på roser! Er det noe jeg ikke gidder å gjøre så er det å hjelpe disse menneskene..for jeg skal love dere at det har jeg prøvd før og alt jeg har sagt har gått inn det ene øret og ut det andre øret..nettopp fordi disse menneskene hører kun sin egen stemme! Jeg er rett og slett ikke den riktige personen å snakke med i slike tilfeller.

Og om denne personen leser dette så får hun gjøre det og kanskje tenke over hennes oppførsel ovenfor andre. For dette var ikke greit! Om jeg skal få dårlig samvittighet ovenfor noen så er det nære venner og familie ,ikke mennesker som jeg ikke kjenner og som ikke kjenner meg..

Tenk over dine handlinger ovenfor andre mennesker , for det er skikkelig kjipt å være det andre menneske som må tåle dine handlinger om de ikke er gode!

Vær ydmyk og konkret så er det mye lettere å hjelpe♥

Ny dag og nye mulighet..Bring it! 

5 kommentarer

linda

10.03.2015 kl.10:25

Grenser, forståelse og empati burde være forankret i alle. SYND det ikke gjelder enkelte.

Bjørnar

10.03.2015 kl.11:37

Har opplevd noe liknende, var også en dame, fra sør, som ønskte hjelp og svar, prata i ett sett i 1.5 time før hun spurte om hva jeg mente.

jeg hadde tid til denne samtalen, med det å respektere når man har fri, så har man fri.

stå på Elisabeth, å utrolig fint at du tar opp dette temaet.

Bjørnar

Jan-yngve vornes

10.03.2015 kl.11:44

Familien går alltid først, jeg hadde sagt " beklager jeg må legge på, det passer ikke å snakke nå " , så hadde jeg lagt på. Du styrer din private sfære, ikke alle rundt deg :) ikke ha dårlig samvittighet for dette.

Marit Svenning Normann

10.03.2015 kl.19:46

Så synd at mennesker kan være slik, uten respekt for andre mennesker, deres tid og i tillegg bare kjøre på når de faktisk blir stoppet. Man må vel bare ønske og håpe at høyere makter forsiktig kan gi dem litt innsikt og forståelse . :) Klem

Elisabeth Gimsøy

11.03.2015 kl.09:14

Marit Svenning Normann: Enig med deg! :-) Viktig å sende masse lys til dem :-)

Skriv en ny kommentar

hits