Hjemsøkt hus

I helga var jeg på en husrens og det var veldig spennende og ikke minst en erfaring rikere.Er noe man aldri får nok av så er det erfaringer! Å forberede seg til en slik seanse for meg er å observere dagene/ukene i forveien som er viktigst. Det er ikke en jobb man bare går rett på, iallfall ikke for meg! Kanalene åpnes også er det bare å sette i gang å sortere informasjonen man får opp underveis :-) Jeg skal nå dele de viktigste informasjonen jeg fikk dagene før husrensen.

Første jeg la merke til var at jeg ble syk..ikke feber,men en utrolig utmattelse..Dette varte 24 timer også var det borte- jeg koblet det med en gang til det som jeg hadde i møte-husrensen. Veldig ofte er energiene så tunge dit man skal at dette påvirker meg og ikke minst dem som lever i dette tunge.

I løpet av uken så var det også endel bråk fra kjøkkenet her hjemme..som  feks at brusflasker faller ned osv..bare sånn små lyder derifra..men jeg observerer at dette rommet kan ha stor betydning og at det kanskje er det rommet som har mest aktivtet dit jeg skal. Det kan virke så enkelt å bare tenke at det er en naturlig forklaring og ja det er jeg enig i , men man må rett og slett bare se utenfor boksen å tenke veldig anderledes når man jobber med energier. Iallfall så tok jeg dette med meg videre.

Jeg gikk og somlet med noe husarbeid da jeg plutselig fikk opp ett navn..Olav. Det var så enormt tydelig at jeg måtte si til Sune at dette navnet har noe med husrensen å gjøre og jeg ville at han skulle høre meg si dette før den store dagen slik at det ikke er noe jeg hadde funnet på.

Jeg våknet kl 0230 natt til fredag av at noen la seg bak meg i vår seng og dyttet hodet mitt ned mot puta..Nå var jeg ialfall ikke i tvil om at dette var koblet til husrensen, siden vårt hus er "rent" .

Oppi alt dette så fikk jeg sånn små informasjon om psykisk terror, lite søvn, sykdom..Går ikke mer innpå det, men iallfall så dro jeg på denne husrensen og jeg er alltid drit nervøs før en slik seanse..fordi jeg tror alltid jeg ikke kan noe eller er redd for at jeg ikke skal få opp noe..Jeg har lært meg at det er en god ting og være veldig nervøs, for da skjerpes evnene og jeg jobber best under press :-)

Jeg var der i 3 timer og jeg kan ikke fortelle alt som skjedde på de 3 timene her for det er så mye, men det jeg vil dele er om det jeg hadde fått opp tidligere stemte overens med deres opplevelse. 

De ønsket at jeg skulle fortelle hva jeg opplevde i deres hus og da jeg begynte å snakke om dette navnet Olav,om det var noe dem kjente igjen..Og ja dette var fruen i huset sin ex mann som var død,men hans navn var ( jeg bruker ett annet navn i denne forbindelsen) Hans-Olav het han. Jeg bare *Gåsehud fra topp til tå*! Jeg var på riktig spor. Denne mannen hadde drevet med psykisk terror mot henne i mange mange år og hun opplevde gang på gang rundt 0230 at noen la seg ned ved siden av henne på natta og trykket på henne på kroppen med håndflaten..Jeg satt med ståpels igjen..! Jeg spurte rett ut,om hva er det egentlig som skjer på kjøkkenet og begge bare begynte å le..Det rommet som de opplevde mest aktivtet..noe jeg selv fikk oppleve mens jeg var der..2 ganger så jeg denne mannens skikkelse gå inn og ut av det rommet..Jeg var virkelig begeistret da jeg var der, for det var helt utrolig hvor sterk tilstedeværelse denne mannen hadde der! Det paret som bodde der, var mye syk og enormt mye sliten..

Nå håper jeg dette paret får fred og kan nyte hverdagen med hverandre, for jeg forstår virkelig at deres hverdag har vært påvirket negativt av noe som ikke ønsker å gi slipp på sin makt. Alt godt til dem og jeg skal ringe dem om en uke å høre åssen det går med dem..Kan være jeg må rense bort siste rest eller kanskje jeg ikke trenger det..Vi får se! :-)

Da jeg kom hjem på ettermiddagen, var jeg helt utslitt..Sovna av kl 2015 på sofan og sov til morran! Men jeg var veldig fornøyd etter denne husrensen ♥
 

 

2 kommentarer

Kari M Hansen

09.03.2015 kl.11:30

Hei.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med deg om å rense hus?

Anne-Lise Bratlie

10.03.2015 kl.09:57

har opplevd ting i min leilighet som har fåttmeg til å forstå at jeg ikke bor alene , skulle gjerne ha fått hjemmet mitt renset.

Skriv en ny kommentar

hits