Jeg digger å ha tilitt til universet!

Endelig er februar over og den har vært heavy synes jeg! Slik var det i fjor også på samme tidspunkt..Man sliter seg igjennom en mnd som aldri tar slutt har jeg følt. Energien har vært ganske så intense og uforsåelige for meg. Har følt meg premenstruell i 28 dager..opp og ned i humøret, irritabel og super blid om hverandre..ergo veldig slitsomt!Men da 1 mars så var det som at alt slapp..Phu! Flere som har vært i samme energier?

Når det oppstår slike perioder så er det lettest å ikke stritte i mot, bare la det rase litt inni deg. Veldig mange ganger så prøver man å kontrollere dette og det gjør det bare verre. Det er som at den tunge vinteren skal slippe tak på å la våren komme til. Jeg opplever iallfall at tiden står veldig stille i slike perioder men samtidig så er det igrunn ett lite kaos energimessig rundt seg.Så da er det bare å holde pusten å dukke under vannflaten å bare vente på at slutter..noe det alltid gjør,heldigvis :-)

Jeg digger å ha tilitt til universet, for er det noe jeg har så er det virkelig det! Vet ikke hvor mange ganger jeg har kasta ballen over til universet og bedt "dem/de/hun/han" og å gi meg akkurat det jeg trenger for å endten for å komme meg videre ,utvikle meg,vokse osv Og det er så deilig for tingene kommer alltid når tiden er riktig noe jeg har fått erfart i veldig mange år, og de kommer! ♥ Det som er så deilig at jeg blir aldri skuffet når de gir meg noe som de mener er riktig for meg, og det er så godt å ha i bakhodet når ting skjer for meg og min familie. Jeg vil påstå at det er en veldig god balanse der..Jeg ønsker meg aldri store skritt i utviklingen,eller store matrealistiske ting osv Jeg ønsker meg det som er riktig for meg/oss..Noen ganger får jeg faktisk mer enn det jeg ønsker og noen ganger mindre..og det er så deilig for man holder seg så utrolig jordet av den grunnen om man ikke tar ting for gitt og har en stor neste kjærlighet til universet ♥

Vi fikk den leiligheten vi hadde vært å sett på. Og som jeg hadde bedt universet om, vi ønsket den leiligheten som var riktig for oss slik at vi kunne vokse enda mer, ikke bare nå men i fremtiden også. Noe som vi fikk, så vi ble veldig veldig glade for den lille koselige leiligheta! Og jeg takka inni meg for den gaven ♥ 

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har fått motstand fordi jeg ikke har hatt tilitt til universet.Jeg har ønsket meg alt for mye og har blitt så sykt skuffet over utfallet.så jeg måtte endre retning inni meg..Den riktige retningen til tilitten. Jeg er litt rar fordi jeg tror og føler at det er noe større som veileder oss..det er ikke oss som skal veilede det større om dere forstår hva jeg mener :-) Man skal jo ha balanse og være ydmyk for det som blir gitt oss..for det er jo da man vokser mest og man ser mye mer av helheten da ♥

Å vår tid så er det for mye motstand og lite kjærlighet..Dessverre! Alle ønsker å bli bedre enn naboen uansett hva det koster..Det funker ikke i lengden,man blir utslitt..og man mister veldig mye kraft på den måten! Hvorfor ikke bruke kraften på deg selv og det som betyr noe. Kvitt deg med det som tapper deg for energi og motstand. Å finne tilitten finner du iallfall ikke i motstanden. Vend deg innover og finn medgangen :-)

Åh så deilig det var å skrive alt dette, fikk skikkelig gode følelser inni meg ♥

Ha en lekker dag!


6 kommentarer

Hilde

03.03.2015 kl.09:22

Hei 😊Tenker at det er godt du har det sånn, tillit ja vanskelig det der... Føler bare at det ikke er meningen at jeg skal ha det bra. Kall det straff om du vil, hvordan snu dette da? Tenker og at jeg aldri har ønsket meg mye, bare få lov å leve "et normalt liv" hvis du skjønner 😊Ha en fin dag videre, koser meg med bloggen din iallefall :)

Anita Dreyer

03.03.2015 kl.09:26

Heia vennen min <3 Det er alltid så godt og lese dine ord. Er akkurat kommet hjem fra en hærlig nattevakt i min nye deilige jobb. Og som du sier: Det man ber om i full tillitt - det kommer når tida er der - og alt er riktig.. Jeg kom tilbake til "Paradiset mitt på jord"...og kan med stor glede iår feire 20 års bryllupsdag med min kjære gode snille mann <3 Så godt og lese at det ble som det skulle bli - med deg min kjære gode venn..... Du måtte først en tur innom Harstad (du husker mine ord til deg....). Håper at jeg en vakker dag kan møte deg over en kopp kaffe en go prat....Men har du lyst og skravle litt før det - så vet du kor du finn mæg mail/melding/sms..... Ønsker deg og din flotte familie alt det beste <3

Varme gode klemma fra ho Anita

Elisabeth Gimsøy

03.03.2015 kl.09:28

Hilde: hei Hilde ??

Du skal vite at det samme som du tenker her, har jeg tenkt veldig mye før! Den følelsen av straff var veldig tydelig hos meg ?? Men på ett eller annet tidspunkt så ønsker man ikke å være ett "offer" lengere og for meg så gjorde det mye bare ved å tenke den tanken..Men det er veldig tungt å jobbe seg ut av den offerrollen! Jeg måtte gå tilbake til tidligere liv for å forstå mer av livet som jeg har nå og det gjorde veldig godt! Så prøv på det ???? Lykke til og tusen takk for at du leser bloggen min!

Emmely

10.03.2015 kl.15:10

Jeg føler også at det er noe større som veileder oss, og som passer på oss, og som på en måte alltid er der. Jeg har hatt veldig lyst til å sleppe meg løs til det og respektere det. (Klarer ikke helt å forklare hva jeg mener for er ikke så flink til å forklare ting, men heller bare føle det)

Det er bare det at uansett hvor mye jeg vil det, så er det ett eller annet som slår meg ned som sjalusi eller at jeg bare begynner å tenke på meg selv mer enn andre. Jeg har jo ikke en gang lyst til å være sånn, og vet ikke hvordan jeg blir kvitt det. Tenker selvfølgelig mange ganger på andre, men føler litt at grunnen alltid kommer tilbake med å handle om meg igjen. Jeg har lyst til åpne meg, og være glad for andre når de opplever noe bra, i stede for at jeg blir gretten av det å mister masse energi. Det er jo ikke en sånn person jeg vil være, så hvorfor føler jeg og blir sånn jeg blir da? Vet ikke hvordan jeg skal gi slipp på akkurat den delen. Håpte du kunne gi meg noen råd for å sleppe de følelsene sånn att jeg også kan sleppe meg til det gode sånn at jeg heller for god energi av andre i stedet for at det skal trekke meg ned. Føler at det jeg skrev nå ble litt surr, men det for heller være:)

Atle Eriksen

12.04.2015 kl.01:08

Så utrolig godt å lese dette.

Det er nok noe uforklarlig som skjer av og til.

Da jeg var i 8 - 12 års alderen hadde jeg noen korte stunder, det kunne vare i 1 - 10 minutter kanskje. Fikk en utrolig god følelse av fred og lykke inni meg. Spesielt husker jeg en varm sommerdag, jeg stod naken utenfor huset vårt, denne følelsen kom og alt var helt stille. Fargen på lyset og naturen endret seg på en måte og den intense følelsen av glede innvendig kan jeg ikke beskrive. Hvor lenge dette varte vet jeg ikke. Jeg gikk inn til moren min og prøvde å forklare hva jeg hadde opplevd og at jeg følte meg så "snill innvendig". Du er jo snill, sa hun bare.

Har mange andre uforklarlige opplevelser, og drømmer som senere skjer i virkeligheten.

Føler at jeg har masser av kjærlighet inni meg som jeg har problemer med å gi til dem som trenger det. Snakker ikke om dette til noen, da jeg er redd det blir oppfattet som tull og vås.

Hilsen Atle.

maryfs

02.03.2016 kl.00:22

hei, så fint at du deler , jeg er meget interessert i det du skriver så jeg håper at jeg får lov å lese litt mer av det du utgir .. takk så meget .

meget interessant blogg og fin blogg du har.

ønsker deg en fin dag

Skriv en ny kommentar

hits