Perfect is boring

Hvor finner vi friheten, vi söker og vi letter etter den..Men finner vi den? Friheten finnes ikke der ute men den finner du inni i deg selv. Vi må velge hvordan vi ønsker å være fri, det er ikke noe som kommer på sølvfat til deg.Du velger den ♥ Det er du som skal leve i friheten.

Sjelen ønsker balanse ,sjelen søker fred,sjelen ønsker kjærlighet,sjelen søker harmoni og sjelen søker frihet.

Jeg mediterte her en kveld jeg la meg, da jeg oppdaget at jeg ikke hadde lyttet så mye til min sjel..min indre stemme! Bildet var at min stemme var inne i ett mørkt rom,det eneste som ble sagt var " Jeg vil ikke være her mer"..Det slo meg at det er på tide å lytte mer og la denne stemmen komme ut. Av forskjellige årsaker har jeg ikke vært så flink til å lytte, hverdagen har vært så enormt fylt med andre ting..Noe det også skal være plass til. Stemmen trenger å høres for vidre vei.

Nå for tiden bor vi veldig dyrt her i Kristiansand, som betyr at vi ikke får oppleve så mye som vi ønsker som en familie,hver for oss osv. Vi har kjent på å ha stor plass er bare en belastning.Vi føler oss litt fanget her. Vi ønsker mer ut av livet enn bare å se disse 4 veggene. Så vi tok ett valg å dro på visning på ei leilighet i går som kostet halvparten av det vi betaler nå.Leiligheta er også halv parten så stor som den vi har nå.Jeg kjenner bare jeg skriver nå at bare dette gir en stor frihet for oss som en familie. Joda det er flott med stort hus med tanke på vår familie i nord og familien fra Danmark som kommer på besøk..Men det holder ikke i lange løp, vi mister mye av våre opplevelser som vi ønsker å gjennomføre.Livet er jo nå og ikke når vi er gæmliser :-) Så vi krysser fingrene for at vi får den,skulle få svar i dag! Men som jeg alltid bruker å si til universet når jeg/vi står forran noe vi skal inn i at jeg ber dem skal gi oss den leiligheta vi trenger og som er helt rett for oss. Jeg har så tilitt til at veien vi går på er laget og at alt vi skal inn i er bestemt på forhånd..er så mye lettere å leve ut i fra de tankene ♥ 

Det er som at det er viktig å fjerne ting som begrenser oss, ting som vi faktisk ikke trenger kan stoppe oss i ganske så mye.Og det er nettopp dette vi kjenner mye på for tiden. Vi ønsker ikke å være eid av ting.Vi setter oss ned å snakker mye om hva vi ønsker videre i vårt liv. Deler tankene og finner muligheter. Vi er jo frie sjeler som ønsker mest mulig lærdom både på sjeleplan og som mennesker. Vi snakker mye om at vi ikke skal være dem som er 80 år og angrer på alt vi ikke fikk gjort. Mange bare snakker om å oppleve ting men de gjør ikke noe med det.Men vi er så trygge å sikre på at vi ønsker å gjennomføre det på mange plan så mulig..Friheten til livet! 

Både jeg og Sune har levd livet på hver vår måte og har gått igjennom mange tøffe år av våre liv, så vi er ferdig med det,nå ønsker vi å leve livet på den positive måten om jeg kan bruke det ordet.Jeg tenker på gode ting, gode opplevelser,gode tanker istede for å være bitter,vonde tanker osv..

Tenker tilbake på min barndom, det jeg husker best var alle turene mamma og pappa tok meg med på i campingvogna..Jeg fikk oppleve, jeg møtte så unendelig mange nye mennesker, jeg var så nyskjerrig og jeg var så åpen for nye ting hele tiden. Jeg vokste på dette..Så det er klart man ønsker å gi våre barn opplevelser som de kan lære og vokse på♥ Friheten er jo nettopp det å gi både seg selv og de rundt seg opplevelser. 

Klart man vi alltid kommer over mennesker som overhodet ikke er med på å tenke disse tankene..man blir dømt for å være egoistiske og lite gjennomtenkte..Men da tenker jeg i mitt stille sinn " Perfect is boring" 

Ja til friheten ♥ 


Her i huset er ingenting perfekt,men gud bedre som vi koser oss ♥

Én kommentar

Atle Eriksen

03.05.2015 kl.00:48

Frihet har vi fra fødsel til død. De fleste av oss i dette landet ihvertfall.

Jeg har levd en stund, og en "frihet" uten kona og barna og barnebarna som jeg elsker høyest av alt på jord, den kan jeg være foruten.

Skriv en ny kommentar

hits