Den gode snille mannen på Odderøya.

God morgen! Vært oppe i snart 2 timer,først nå får jeg satt meg ned med god kopp kaffe mens lille gutt sover og store gutt klarer seg selv med dagens gjøremål.Mannen dro for litt siden på jobb. Nok en dag å ta fatt på! ♥ 

Man leser dag inn og dag ut om all elendighetene som er der ute, og ja man kan bli virkelig deprimert av mindre.Man kjenner at det er mye frykt blandt mennesker og det er mye motstand der ute og det er faktisk overhodet ikke rart.Det er som at man nesten ikke får puste liksom..man ønsker seg bare fri! Fri fra motstanden og frykten. Oss vanlige mennesker tar innover alt dette ( altså vi som ikke er en del av elendighetene) Vi begynner nesten å krige litt mot hverandre..Er det nettopp det verdensbildet vil vi skal gjøre? 

På morsdagen opplevde vi noe veldig fint! Vi gikk en tur til Odderøya i ett nydelig vær. Steminga på den øya er fantastisk. Etter at vi hadde gådd en stund så ser vi ett lite hvit hus langs stien vi gikk på. Dette er ett hus som er en cafe, som man kan kjøpe seg kaffe,vafler og sikkert noe annet der også. Vi bestemte oss for å raste litt der siden det var morsdag. Bak luka så sto det en eldre mann og en eldre dame som var svært hyggelig å stekte vafler..Vi hadde kun minibank kort med oss og de hadde dessverre sånn kortleser..vi var på tur til å gå etter vi hadde fått den informasjonen så sier den hyggelige mannen. " Dere kan jo få 3 vafler og kaffe om dere ønsker, så kan dere velge om dere vil komme tilbake å betale når dere kan eller dere kan bare se bort ifra det og kose dere med dagen" Vi ble faktisk helt lamslåtte alle sammen..Tenk at det var mulig, tenk at det finnes slike mennesker fremdeles, så fulle av varme og godhet for sitt medmenneske♥ Vi ble oppriktig glade for dette og takket å takket han for nettopp det han hadde gjort for oss. Så lite men så betydningsfult for oss. Han var litt tunghørt også som gjorde det ekstra sjarmerende, så da jeg sa at han nettopp hadde gledet 3 hjerter, så fikk han jo ikke dette med seg så han bare mumlet noe tilbake og fortsatte hans gjøremål..mens vi gikk derifra litt rørt og veldig glad for at han gjorde vår dag enda bedre ♥ Så takk igjen kjære gode snille mannen der ute, vi kommer helt klart igjen å betaler med stor glede for våre vafler og kaffen vi fikk av deg! 

Den lille café i skogen

Å vi dit ♥

Her koser gutta seg med vafler ♥

Takk Odderøya for denne gagen, we will be back ♥

 

Én kommentar

Iselin Renée

10.02.2015 kl.08:50

Flotte bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits