Takk for det <3

Først og fremst vil jeg takke så mye for alle tipsene og rådene jeg har fått av dere etter gårsdagens blogginnlegg, ingen nevnt ingen glemt! ♥ Jeg ble jo selvfølgelig drit motivert etter å ha lest alle tipsene at jeg gikk og tok på meg treningstøyet bare for å kjenne litt på lysten til å trene, når jeg hadde gjort det så sto jeg plutselig å tok målene av hele kroppen..(Jada jeg er veldig flink til å ta helt av når det gjelder!) Jeg aner ikke om målene er ok, men jeg tenkte at jeg skal måle meg om en mnd igjen..mulig det skjer om en uke igjen..Viktig å se små resultater til å fortsette. Jeg har aldri eid en baderomsvekt,noe jeg aldri skal heller..Tror man fort blir kokt av å eie en slik en! Jeg tok også ett bildet av meg i helfigur..bare for å ha noe å se tilbake på :-) Det skal være sagt at det er ikke snakk om så mange kg men jeg vil tilbake til den gode formen jeg var i :-) Og jeg kjenner det hjelper å skrive om dagene mine under denne prosessen!

Noe som har hjelpt meg tidligere er sånn trenings-app, som vise hvor langt jeg har gått osv..Så denne tok jeg frem i går bare for å se når sist jeg hadde trent..joda i oktober hadde jeg sist vært å trent..omg! Sånne gå turer med Elias har jeg ikke brukt appen..fordi da tusler jeg bare av gårde liksom..blir jo ikke svett av det! Når jeg trener ønsker jeg å kjenne blodsmaken i munnen ( Som sagt jeg tar helt av når jeg trener) Må kanskje si at jeg overdriver jo litt her når jeg skriver,så ikke ta alt bokstavelig :-) Men i går ville jeg ut å trene med Elias på slep!

Jeg tok frem musikken jeg brukte da jeg gikk på fjellet..sånn skikkelig trance musikk,som gjorde til at jeg følte jeg fløy opp fjellsiden..Nå var jeg drit klar for å gå ut, noe jeg faktisk gjorde! Wow..den mestringsfølelsen da jeg sto på utsiden av dørstokken var vanvittig deilig! Nå kunne faktisk ingenting gå galt...Vel..det gjorde det!

Jeg gikk jo selvfølgelig rett på..Hurtig gange,for jeg ville jo bli svett på denne turen..Jeg tok på trance-musikken og prøvde å få samme følelse som da jeg gikk på fjellet..Det var så vanskelig, for her jeg bor er det jo så å si ingen motbakker..så jeg følte heller jeg gikk å bar på sement bortover gata! Det ble så jævlig tungt etterhvert..og jeg tenkte bare " Sykt hvor dårlig form jeg er i" Jeg merka at noe var galt..så jeg stoppa opp og kjente på hjulene om noen hadde låst seg..Forhjulet hadde ikke låst seg med hadde fader meg punktert!! Der hadde jeg slitt meg igjennom 2 km med ett punktert hjul..Ikke rart jeg ikke følte jeg fløy igjennom gatene! 

Jeg tenkte selvfølgelig at nå fikk jeg en unnskylding på å slippe å trene!Jeg slipper å gå hjem igjen, så jeg ringte Sune for å dele dette med at jeg hadde punktert så da vil han helt sikkert komme å kjøre meg hjem ( hans jobb er 10 min unna og han slipper selvfølgelig ikke jobben hans pga fille ting!) Vel..jeg synes ikke dette var fille ting, for hadde dette skjedd han så hadde jeg slipt alt ( tror jeg!) Han nevnte ikke en gang at han kunne komme å kjøre oss hjem..Han bare " Vi skal nok få fikset dette, god tur hjem skatt!) Han tok den ja..Jaja..jeg måtte jo hjem så jeg bestemte meg for å ikke la dette ødelegge treninga..Så jeg gikk hjem igjen med rask gange og litt sånn fed up holdning! 

Elias sov da vi kom hjem og jeg ville bare inn å legge meg på sofan og slappe av etter denne turen..Men der sto jeg å tøyde ut og tok noen øvelser som gjorde jævlig vondt..Så jeg slutta med å ta disse øvelsene! Men hallo..for en syk deilig følelse! Når Elias sto opp igjen, så laga jeg mat til oss..Jeg laga omelett uten noe brød eller noe ved siden av..Man blir jo så sykt sunn etter å ha trent fant jeg ut! Eller jeg skulle jo selvfølgelig ikke spise noe usunt å ødelegge treninga! Well done!! :-)

Jeg spise halv posjon middag i går, som også var en god følelse..Men jeg gikk på en smell med å spise is..Først nekta jeg å spise det,men så tenkte jeg at jeg har jo trosalt begynt å trene så da gjør det jo ikke noe haha mulig det var 2 skritt tilbake..men jeg er iallfall sånn smått i gang♥

I dag da jeg sto opp så hadde jeg vondt i hele kroppen..ikke kødd en gang!! Tror jeg tok den skikkelig ut i går..som sagt jeg tar den helt overdrivende av når jeg først starter..men dette vil jo balanseres etterhvert :-) Takk til alle dere som ga meg motivasjon til å komme meg så langt som jeg gjorde i går..dere er gull ♥ Jeg føler meg lettere i sinnet mitt i dag og kanskje ett par kg letter på kroppen også :-P

Tror jeg må ha en hvile dag i dag..kjennes iallfall slik ut på kroppen hoho :-)

Ha en deilig lørdag!

Dette er ett gammel bildet fordi jeg glemte å ta bildet i går :-)

3 kommentarer

Gryuss

07.02.2015 kl.09:48

Hihihi!! Fort gjort å syns synd i sæ sjøl og forvente sympati i den forstand at nån andre ska redde en ut. Kjenne te den følelsen der fra ei tid tebake. Morsomt korsn man blir etterpå. :-) God trening blei det i allefall siden du måtte kjøre ekstra på med punktert hjul!! Tipp topp tommel opp, for vel gjennomført trening!! :-D

Åse Marie

07.02.2015 kl.09:54

Hei Elisabeth... synes du har vært kjempeflink som i hele tatt kom deg ut. Sliter med akkurat samme problemet, og du skiver så forbausende likt noe jeg kunne ha skrevet selv...Men, jeg synes du er litt for negativt fokusert (inkl. meg selv) Slett nå det bilde du tok - og kast metermålet.. Så et program på TV3 igår om Bertrands metode som gikk på endring av tanker/vaner.. Hver gang du skal til å putte noe i kjeften må du ta en liten time-out - memorer en god følelse fra den tiden eller en episode du var fornøyd.. øv - øv - øv så vil visstnok hjernen til slutt gi deg beskjed om å ta de kloke valgene.. Lykke til. PS! skjønner ikke hvorfor jeg velger å dra på konsert med Kristiansand Symfoniorkester med arb.kollegaer når jeg heller skulle prioritert sirkeltrening.. Unngåelsesadferd kalles det! Håper du trives i Kristiansand. Jeg bor like i nærheten av Bertes selv - kanskje ses vi, med treningstøyet på :-)

Åse Marie

07.02.2015 kl.10:26

Hei Elisabeth.. Så flink du har vært som kom deg ut i det fine været som var igår.Du skriver forunderlig likt mine egne tanker og væremåte, he he.. Da er du kanskje som meg at man jobber best under press. For den bunaden skjønner jeg at du vil inn i, og en ny kjole til bryllup i en str. som du engang gikk rett inn i. Jeg synen at du skal slette bilde du tok og kaste målbåndet og heller (som jeg bare må få begynt med)fokusere på tanker/vaner.. Så et bra program på Tv3 igår om Bertrands Metode - Han mener at hvis man øver-øver- øver på å fremkalle en følelse av en hendelse/periode man var fornøyd - og tar en time-out rett før man skal til å putte noe i kjeften - så vil hjernen til slutt gi deg beskjed om å velge å la være..Akkurat som jeg valgte "ubevisst" å takke ja til en konsert neste torsdag- da jeg egentlig skal på sirkeltrening..Jeg kommer til å få mange time-outer fremover, he he.. Kan ikke ta et impulsivt valg lenger! Håper du trives i Kristiansand :-) Jeg bor like i nærheten av Bertes selv - og er mye på tur i området. Lykke til med deg!

Skriv en ny kommentar

hits