Å bo sammens med en klarsynt.

Mange tror det må være slitsomt å bo sammen med ei som er klarsynt, ikke kan man lyve til dem, man må holde tankene sine tett inntil seg osv. Vel hos oss fungere det ikke slik iallfall. Hjemme er ett fristed, men det har jo fordeler med at man ser. Slik som når ting blir borte..Aner ikke hvor mange ganger jeg hører i løpet av en dag " Hvor er nøklene, hvor er telefonen,hvor er kortet,hvor er den buksa,hvor er saksa osv osv osv..Og hver gang så forteller jeg hvor dem er uten å tenke mer over det, det er guttene her hjemme som stopper opp og ser alltid spørrende på meg men de sier ikke noe for de vet at jeg vet det :-) Noen ganger blir Sune veldig overrasket over ting som ikke har vært i bruk på flere mnd og jeg vet nøyaktig hvor dette ligger, da sier han noe! 

Å bo under samme tak er ikke noe hokus pokus, vi gjør svært lite  ut av min gave, den er der og den har stor respekt. Jeg husker Niklas sa til meg at han synes det var veldig deilig at ikke Sune ville vite så mye om min hva jeg drev med,så slapp huset å være så åndelig! :-P Mange tror jeg har huset fult av åndelige ting, noe jeg ikke har! Det hadde jeg før,men ikke nå. Jeg har ørne fjærene hengene på veggen i stua og premiene mine stående i skapet i stua og noen engler her og der..Ellers ser man lite til hva jeg står for. Det er veldig deilig faktisk!♥ Jeg er trygg på at min gave er en del av meg like mye som jeg har den jordnære biten av meg selv.

Jeg opplever energier rundt oss, noen ganger kan jeg nevne dette til Sune om han så det samme,noe han noen ganger gjør selv om han ikke er der jeg er.Mens andre ganger sier jeg ikke noe. Jeg og Sune ser veldig mye av det samme når vi møter mennnesker sammen, vi ser samme blokkeringer hos disse, vi får samme følelse om ting osv,men vi setter oss ikke ned å snakker åndelig, vi snakker sammen på ett jordisk plan. Vi observere sammen også reflektere vi over dette..Ikke noe hokus pokus over det i det hele tatt :-) 

Om vi går på ett senter i lag så kan jeg si at jeg er sliten og vil hjem, da skjønner han ikke helt hvorfor jeg blir det.Så jeg må alltid forklare han hvorfor jeg blir det.Så han er ikke helt der når det kommer til den biten,noe jeg synes er helt fint. Når jeg forklarer det så skjønner han det,selv om jeg tror det er litt over hans fatning at jeg opplever dette på den måten. Det å ta innover seg andres energier er nok litt rart for han.

Når han ber meg om å være kjempe klarsynt så får jeg ikke frem en dritt haha så da ler vi av det og da tror han ikke jeg er noe klarsynt..Fear enough :-) Om jeg har hjulpet noen,så er han veldig intressert i det.men han spørr meg aldri om hvordan jeg gjør det ,mulig han tror jeg får sendt svarene i posten eller noe :-) Synes han skal bare tro det og leve i sin egen lille boble slik jeg gjør med min gave!♥

Jeg tror guttene mine her hjemme synes det ikke er noe mas eller tjas med å bo sammen med meg. Vi tenker enkelt alle sammen og da blir det ikke så mange spørsmål! Det er som det er, ikke noe mer eller mindre. Som Sune sier så har han ingenting å skjule så jeg kan bare se så mye jeg vil på han.Men jeg har ikke noen grunn til å se han på den måten, vi snakker om ting! Men skulle det være at jeg skal prøve å forstå vår store tenåring i huset så må jeg inn å se litt for å hjelpe han på hans vei. Noen ganger har disse barna litt vanskeligheter med å sette ord på det dem føler,så hvorfor ikke hjelpe dem på vei :-) Men det er vanskelig å se på sine nærmeste..Mange ganger blir det ønske tenkning mens andre ganger kommer det naturlig..Vanskelig å skille dette inni mellom :-)

Så nei det er ikke skummelt å bo sammens med meg eller være venn med meg! ♥

Ha en fin dag ,godt folk


(foto:Johnny Myreng Henriksen)

Én kommentar

Håvard

04.02.2015 kl.11:24

Høres ikke helt ulikt ut det å bo sammen med en høysensitiv.

Bortsett fra at jeg nesten aldri vet hvor ting er og sånn haha

Håvard

Skriv en ny kommentar

hits